Herečka Amber Heard v poslední době rozhodně neměla příliš důvodů k oslavám, přičemž po prohraném soudním procesu s jejím bývalým manželem Johnnym Deppem to s její hereckou kariérou také příliš nadějně nevypadá. Petice za její odstranění z Aquamana 2 už má navíc více než 4 a půl milionů podpisů, mnoho jejích odpůrců také požaduje, aby ji v roli princezny Mery nahradil někdo jiný. Na internetu se tak začala objevovat celá řada nejrůznějších kandidátek, mezi nejpopulárnější patří například Emilia Clarke, představitelka Daenerys ze Hry o trůny, čímž by si opět zahrála milostnou dvojici s Jasonem Momoou. Dále je tu také Blake Lively, jedna z hlavních postav seriálu Super drbna.

Fanoušci mají ale také jiné kandidáty. Třeba takového Bruce Campbella, který se nejvíce proslavil jako Ash z hororové série Evil Dead od Sama Raimiho. Ten na ona fanouškovská přání dokonce zareagoval na svém Twitteru.

Campbell tak svůj příspěvek doplnil slovy: ,,To není nic pro mě. Nedokážu na moc dlouho zadržet dech.“ Není to každopádně poprvé, co Campbell na něco takového zareagoval. Už na začátku měsíce se na Twitteru vyjádřil k petici, která požaduje, aby herečku v Aquamanovi nahradil. K té tak herec pouze napsal: ,,Pošlete mi scénář.“ 

Campbell tak není jediným oblíbeným žertovným kandidátem, někteří fanoušci také požadovali, aby byla Amber Heard nahrazena Camillou Vasquez, právničkou Johnnyho Deppa, ze které se během soudního procesu stala hvězda. A to především svým ostrým a rázným vystupováním proti herečce. Někteří dokonce navrhují, že Meru by mohl klidně ztvárnit sám Johnny Depp. Zejména kvůli tomu, aby byla ona potupa pro Amber Heard jaksepatří stoprocentní. 

A jak to tedy s přítomností Amber Heard v druhém Aquamanovi vypadá? Inu, těžko říct. Některé zdroje uvádějí, že většina jejích pasáží byla z filmu nakonec vyškrtnuta, další zas říkají, že byla z filmu odstraněna úplně. Ovšem nedávno vyšlo najevo, že k ničemu takovému nedošlo, přičemž herečka se v nadcházejícím pokračování objevit má. Na jak dlouho? To se teprve ukáže.

Koho byste do role Mery obsadili vy?