Dříve tohoto měsíce Bruce Campbell oficiálně potvrdil, že Lee Cronin bude psát a režírovat nový film z této franšízy s podtitulem Evil Dead Now. V novém rozhovoru pro Diabolique prozradil, že nový přírůstek se teď bude jmenovat Evil Dead Rise.

Oficiální název je Evil Dead Rise,“ je poznamenal Campbell. „Máme nový koncept. Nemyslím si, že se to stihne do roku 2021. Jsme z toho však velmi nadšení. Bude to úplně nový film. Žádná další chata v lesích.“

Přečtěte si také: Evil Dead 4 nebude režírován Samem Raimim

Campbell dříve řekl, že Corin byl vlastnoručně vybrán Samem Raimim, režisérem prvních dvou Evil Dead filmů, navazující Armády temnot a televizního seriálu. Raimi a Campbell taktéž produkovali remake, který režíroval Fede Alvarez znovu pod názvem Evil Dead. V tomto filmu z roku 2013 si zahrála Jane Levy jako Mia Allen, ale nadcházející film by měl mít nové hrdiny.

„Od této chvíle musí stát sami za sebe,“ řekl Campbell pro Empire. „A to je naprosto v pořádku a osvobozující. V tomto případě můžete mít nové hrdiny a hrdinky. Takhle to bude trochu dynamičtější. Chceme jen udělat sérii aktuální. A mantra je opravdu taková, že naši hrdinové a hrdinky jsou jen obyčejní lidé. To je to, v čem budeme pokračovat."

Těšíte se na nový slasher? A jak se vám líbí nový název?