Již včera jsme se dočkali dlouho očekávané druhé série Zaklínače, ve které pokračuje dobrodružství nejenom bělovlasého Geralta z Rivie, ale i princezny Ciri a čarodějky Yennefer. Ovšem jedna z epizod nám během závěrečných titulků odhalila něco poměrně nečekaného – první teaser trailer na připravovaný prequelový seriál, který ponese název The Witcher: Blood Origin. Podívat se na něj můžete výše. Tento šestidílný prequel, který se bude odehrávat 1200 let před událostmi Geraltova příběhu, nám odhalí nejenom to, co stálo za vznikem vůbec prvních zaklínačů, ale i příčinu pádu elfské civilizace. 

Trailer nám tak konečně v plné kráse představí hlavní hrdinské trio protagonistů: Éile (Sophia Brown), zkušená válečnice, která opustila nejenom svůj vlastní klan, ale post ochránkyně královny, aby se mohla toulat po světě jako bardka. Dalším hrdinou bude Fjall (Laurence O´Fuarain), taktéž schopný bojovník a bývalý ochránce královny, který bude Éile doprovázet na její cestě. Trojici uzavře Scian (Michelle Yeoh), moudrá elfka, která se rozhodla vyhledat uzmutý posvátný meč. O hlavní dějové linii nám toho však trailer příliš neřekne. Jisté je jen to, že se ono hlavní trio v jistý moment dá dohromady, aby se mohli postavit společným nepřátelům. Upřímně nevíme, kdo vybírá pro trailery na netflixové Zaklínače hudbu, ale ať už je to kdokoliv, fakt nemá moc dobrý vkus.

Showrunnerem Blood Origin je Declan de Barra, jeden z producentů a scénáristů původního seriálu. Mezi výkonné producenty mimo jiné patří i Lauren Schmidt Hissrich, Sean Daniel, Jason Brown, Tomasz Bagiński, Jarosław Sawko a Matt O'Toole. Natáčení první série skončilo teprve minulý měsíc, tudíž nyní je prequel ve fázi postprodukce. Pokud vše půjde dobře, dočkáme se ho někdy v polovině příštího roku. Dáte seriálu šanci? A už jste zhlédli druhou řadu Zaklínače?