Disney+ na svém oficiálním Twitteru zveřejnilo několik nových obrázků z filmu Black Beauty a oznámilo datum vydání. Nadcházející drama s dobrodružnými motivy se na známé platformě objeví koncem listopadu.

Moderní adaptace nadčasového příběhu Anny Sewellové, který sleduje příběh divokého koně na americkém západě, důvěrně připomíná původní snímek z roku 1994, avšak dodává mu nový nádech.

Přečtěte si také: Dobrodružný film s Ewanem McGregorem a Anne Hathaway dostává název a datum premiéry

Z hřebce Beautyho se tentokrát totiž stala černá klisna nesoucí stejné jméno i historii. Poté, co je prodána a nucena opustit svůj domov, potkává svou novou majitelku Jo Greenovou (Mackenzie Foyová) v Birtwick Stables. Právě zde vzniká mezi Beauty a Jo nerozbitné pouto, které přenáší život koně přes různé kapitoly, výzvy a dobrodružství.

Na jeden z nejneuvěřitelnějších zvířecích příběhů všech dob se fanoušci mohou těšit už 27. listopadu/novembra 2020. Ve filmu se navíc objeví známé tváře. Diváci uslyší hlas držitelky ceny Oscara Kate Winsletové a uvidí například Claire Forlaniovou, Calama Lynche nebo Iaina Glena. Do režisérského křesla pro snímek Black Beauty usedla Ashley Avisová.