„Zrodil jsem se pro roli Black Adama.“ Tak to přesně prohlásil Dwayne „The Rock“ Johnson během obřího eventu DC FanDome a my mu to věříme. Obzvláště poté, co jsme mohli vidět kraťoučkou ukázku, která je esencí síly a dominance Black Adama.

V ukázce můžeme vidět, jak neopatrní badatelé navštíví hrobku krále z Kahndaqu a svojí neopatrností ho probudí. Black Adama jeho brzké vstávání rozhodně nepotěší a svému okolí to dá jasně najevo. Moc se nám líbilo, že z ukázky vyzařovala Black Adamova moc, kterou mu propůjčili egyptští bohové. Rozhodnost a brutalita se kterou vyřídil protivníky, je opravdu impozantní, a tak nějak bychom si představovali nadpřirozenou bytost s božskou silou, pro kterou nejsou lidské bytosti takřka žádnou překážkou.

Kromě ukázky jsme konečně viděli a slyšeli mluvit některé další postavy, které se ve filmu objeví. Moc se těšíme na nestárnoucího Pierce Brosnana, který se zhostí role Dr. Fatea. Dalším hrdinou, kterého ve filmu uvidíme, je jeden z přirozených Adamových protivníků Hawkman, kterého hraje Aldis Hodge (Neviditelný). Otázkou zůstává, jestli se ve filmu objeví i jeho partnerka Hawkgirl. Další postavy jsou již méně známé. Prostor dostane Cyclone (Quintessa Swindell) a Atom Smasher (Noah Centineo). 

Dwayne Johnson slibuje obrovskou akční jízdu, která nás přišpendlí do sedaček a dočkat bychom se jí měli již příští rok. Premiéra je totiž naplánovaná na léto roku 2022. Konkrétně se jedná o datum 29.7.2022. Do té doby se jistojistě dočkáme nejednoho plnohodnotného traileru a kupy dalších informací. Na první pohled ale Black Adam vypadá opravdu zajímavě.