Face the Music je třetí díl franšízy, který znovu přivede Keanu Reevese a Alexe Wintera do rolí rockerů Billa a Teda. Téměř tři desetiletí po druhém díle s podtitulem Neskutečná cesta Billa a Teda potkáváme naše oblíbené rockery, jenž jsou vysláni na nové ještě nebezpečnější dobrodružství. Tentokrát na to nebudou sami. Pomohou jim jejich dcery Billie (Brigette Lundy-Paine) a Thea (Samara Weaving).

Přečtěte si také: Bill & Ted Face the Music s rockerem Keanu Reevesem

Po tom, co jsme tu měli pár prvních kryptických informací a několika málo fotografií zde máme konečně plnohodnotných trailer, který nám nastiňuje příběh Billa S. Prestona a Teda Theodora Logana. Bohužel jejich budoucnost není tak zářná, jak si představovali. Sice v předchozím filmu hráli koncert pro celý svět, ale úspěch jim nevydržel dlouho. Na jejich další koncert přišlo 40 lidí a to jenom díky tomu, že vedle měli levné občerstvení. I přes to jsou stále předurčeni složit song, který sjednotí svět. A že je to v těchto časech opravdu potřeba. Dostanou tak spásný nápad cestovat do budoucnosti, kde už mají hudbu složenou.

Film režíruje Dean Parisot a scénář napsal Chris Matheson ve spolupráci s Edem Solomonem. Původní datum premiéry bylo stanoveno na 21. 8. Trailer tuto skutečnost nijak nereflektuje, takže není jisté, jestli se vzhledem k současné situaci dočkáme filmu v původním datu.