Studio IFC Midnight nám před nějakou dobou nadělilo trailer na zbrusu nový horor z velšského prostředí, který ponese název The Feast. I když se ale oficiálně jedná o britský film, nebude se v něm mluvit anglicky. Místo toho se ve filmu dočkáme pitoreskně znějící velštiny. Snímek měl premiéru na filmovém festivale SXSW, odkud si odnášel především pozitivní reakce. Kritici zejména chválili znepokojivé vyústění celého příběhu, od kterého máme čekat pomalé tempo, plus i dobře implementované poselství o důležitosti ekosystému. 

Děj filmu se bude točit kolem jisté bohaté rodiny, která se rozhodne, že se vydá na zcela isolované místo v horách, kde připravuje přepychovou hostinu. Ne však pouze pro sebe. Dorazit má ještě významný businessman a několik farmářů, se kterými bude chtít rodinka uzavřít dohodu, aby mohla těžit z místního přírodního bohatství. Celý průběh hostiny však zkomplikuje přítomnost podivné nové servírky (Annes Elwy), která má mít na starosti všeobecný úklid domu. Zdá se totiž, že tichá dívka má jakýsi zvláštní a nadpřirozený vztah s okolními lesy, kvůli kterému se původně pohodová hostina změní v noční můru. 

O režii se postaral držitel ceny BAFTA Lee Haven Jones, scénář si vzal na starost Roger Williams. Ve filmu uvidíme herce jako Caroline Berry, Steffan Cennydd a Lisa Palfrey. Premiéry se dočkáme 19. 11. 2021.