Seriálová Batwoman ukončí svoji pouť po třetí sezoně. Showrunnerka Caroline Dries oznámila na twitteru, že seriál nebude prodloužen pro případnou čtvrtou řadu. Finální epizoda tedy bude mít číslovku 51. Její tweet začíná slovy „Právě jsem dostala smutnou zprávu. Batwoman nedostane čtvrtou řadu. Jsem z toho zklamaná, ale také plná vděčnosti.“

Batwoman se jako součást CW Universa, případně v té době ještě Arrowversa, objevila v roce 2019, kde se v hlavní roli představila Ruby Rose jako Kate Kane. Nicméně po první sezoně se Ruby Rose své role vzdala a společnost CW řešila palčivou otázku, co udělá se svoji show dále.

Ve hře byla varianta přeobsazení herečky, ale nakonec kromě herečky se dočkala změny i postava samotná. Od druhé série totiž Batwoman v civilu nese jméno Ryan Wilder, hraje ji herečka Javicia Leslie.

Oficiální důvod, proč byla show zrušena, je prozatím neznámý, ale po nástupu Discovery do Warner Bros. se proslýchá, že bude společnost CW prodána. I přesto je momentálně v produkci několik seriálů, které mají před sebou slibnou budoucnost, ať už jde o devátou sezonu rychlíka Flashe nebo připravovaný seriál Gotham Knights.