Seriál stanice CW Batwoman patří v našich očích mezi ty méně povedené. Kromě lacině vypadajících kostýmů a nemastnému neslanému hereckému obsazení toho seriál opravdu moc nenabízí. Nicméně nějakým zázrakem je příběh postavený na maskované hrdince obnoven pro další, již třetí, sérii.

Ve třetí sérii se opět objeví v hlavní roli Javicia Leslie aka Ryan Wilder, která ve druhé sérii nahradila odstoupivší herečku Ruby Rose alias Kate Kane. Ve třetí sérii se Batwoman spřáhne s psychicky narušenou Alice, kterou už potřetí ztvární Rachel Skarsten. Trochu nám to připadá, že se autoři chtějí inspirovat dvojicí Harley Quinn/Poison Ivy z populárního animovaného seriálu o Harley Quinn, který běží na HBO Max. 

Bohužel, kvalita seriálu v předchozích sériích kulhala přinejlepším na obě nohy a nemáme moc důvodů věřit ve zlepšení. V seriálu je ale jedna velmi zajímavá postava Batwinga alias Luka Foxe, kterého hraje talentovaný Camrus Johnson. 

Co že je na představiteli Batwinga tak zajímavého? Je to nejspíše první herec, který nejenomže hraje komiksovou postavu, ale dokonce té postavě vytvořil oficiální komiks, a to je opravdu věc, která se jen tak nevidí. Camrus se velmi věnoval i svému kostýmu, ve kterém se pohybuje v seriálu a za nás to spíše vypadá jako plastická plechovka, která je herci tak o pět čísel větší. Co vy a Batwoman? Dáte seriálu šanci s nadcházející sérií?