Tak se nám pořádné marvelovské sólovky konečně dočkal i starý dobrý Hawkeye, jeden ze členů původní party Avengerů, který si na sólový projekt musel počkat jako poslední. Fanoušci se ale konečně dočkali, Marvel totiž vydal trailer k seriálu s prostým názvem Hawkeye, který si na úctyhodného lukostřeleckého rivala Legolase pořádně posvítí. Seriálu se dočkáme 24. 11. 2021, na Disney+, roli Clintona Bartona si tak opět zopakuje Jeremy Renner. S informací přišel web Collider.

Vedle Rennera se také objeví herečka Hailee Steinfeld, která ztvární postavu Kate Bishop, taktéž nesmírně schopnou lukostřelkyni, která bude Hawkeyeovi sekundovat. Podle traileru nás tak čeká zas o něco více uzemněná akce, které jsme se dočkali například ve druhém díle Kapitána Ameriky, případně v nedávno vydané Black Widow. A dle mého názoru to je jedině dobře. Děj se bude odehrávat po událostech filmu Avengers: Endgame, kde to Hawkeye vůbec neměl jednoduché, protože celá jeho rodina patřila mezi nešťastníky, které Thanosovo lusknutí smazalo z existence, díky čemuž se pak vydal na „temnější“ cestu. Jak bude jeho příběh pokračovat v seriálu? To se budeme muset nechat překvapit.

Tvůrci seriálu jsou Jonathan Igla a Rhys Thomas. Kromě herců zmíněných výše se v seriálu dočkáme i jmen jako Vera Farmiga, Tony Dalton, Fra Free a… Florence Pugh! Ano, zdá se, že zvěsti byly opravdu pravdivé. Takže ti, kteří již viděli marvelovku Black Widow, mohou s úsměvem vychytrale kývat hlavou. Těšíte se?