Česká fantasy série Střípky času od Petry Slovákové (Cvrček v krabičce, Démon z East Endu) dostala svou první audioknihu v dubnu/apríli letošního roku. Na audio verzi pracovalo vydavatelství Ova Audio a celou první knihu se stopáží 10 hodin četla Sára Erlebachová.

Přečtěte si také: Český fantasy román Střípky času je již k dostání ve formě audioknihy

Druhý fyzický díl s názvem Pán čarodějů se díky nakladatelství HOST dostal na trh 24. září/septembera 2020. Jednalo se však jen o fyzickou knihu a e-book. Již v té době však bylo známo, že již zmiňované studio Ova Audio pracuje na audioverzi, kde v roli Jany bude nadále pokračovat Sára Erlebachová. Novinkou je ale role čaroděje Petra, jehož části bude číst Jakub Burýšek.

Přečtěte si také: Urban fantasy román Střípky času dostane pokračování

Velmi dobrou zprávou pro posluchače audioknih je, že audiokniha Pán čarodějů už by v nejbližší době měla vyjít. Včera se s tou zprávou pochlubila sama Petra Slováková na svém instagramovém profilu gabrielle-taroka. Kromě již známých informací jsme navíc mohli vidět samotnou obálku, na které jsou samotní herci a oznámení skladatele hudby, kterým je Michal Sedláček.

Datum vydání ještě není známo, ale jak již bylo řečeno, audiokniha by měla vyjít někdy brzy. Pokud jste už zapomněli, o čem druhý díl série Pán čarodějů vlastně je, pod tímto odstavcem si můžete přečíst oficiální anotaci.

„Janě a Petrovi se podařilo vyhrát souboj s obávaným čarodějem Mabrokem a nepřijít při tom o život. Tím se ovšem jejich situace zdaleka nevyřešila, naopak se daly do pohybu neočekávané události. Oba se snaží vyrovnat s mnoha nečekanými zvraty a zároveň k sobě najít cestu. Není to však vůbec snadné. Zatímco ona ho teprve poznává, on o ní ví všechno. Nebo si to alespoň myslí, cestování časem je totiž poněkud nevyzpytatelné. Jana zjišťuje, že žít s někým v reálném životě není takové, jak si to malovala ve svých romantických představách. Obzvlášť pokud jde o mocného čaroděje, který si pravdu uzpůsobuje podle svých potřeb. Petr chtěl začít nový život, ale ten není ani trochu jednoduchý — pro jedny je zločinec, druzí ho mají za zrádce. Začíná boj o moc a vládu nad Ostravou a Petrovi zbývá jediné — zaujmout místo svého dřívějšího pána.“