Oficiální japonský trailer na čtvrtou a závěrečnou sérii Attack on Titan je konečně tady. Na základě stejnojmenné velmi populární manga série Hajime Isayamy bude poslední série sledovat Erena Jaegera, jeho adoptivní sestry Mikasu Ackermany a jejich přítele Armina Arlerta. Zdá se, že bude záležet na studiu MAPPA jak celý příběh zakončí. Přebírá totiž štafetu po Wit Studiu, jenž pracovalo na předchozích třech sériích.

Lidé ze studia MAPPA jsou zruční umělci, kteří za sebou mají dlouhou historii velmi kvalitních anime. Například Dororo, Dorohedoro či Inuyashiki. Momentálně připravují anime podle manhwy The God of High School. O kvalitu animace se tedy nemusíme obávat. Seriál je nadále v dobrých rukou.

Přečtěte si také: Crunchyroll zveřejnil trailer na manhwa adaptaci God of High School

Čtvrtá a závěrečná série nás vrhne do násilné války mezi lidmi z Marley a Eldia. Společně se svými věrnými přáteli Eren přísahal, že pomstí smrt svojí matky a přivede boj k lidem z Marley. To hlavní co jsme však viděli, byla spousta akce, krve a smrti. Troufnu si tvrdit, že to zatím vypadá na největší bitvu v celém tomto anime. A to tenhle seriál nikdy nebyl pro slabé povahy.

„Eren si myslel, že na druhé straně moře najde svobodu. Ale za vlnami místo toho odhalí bojiště armád Mahr a Eldie. Eldianští válečníci, kteří se shromáždili proti svým utlačovatelů, musí dokázat, že jsou hodni síly starobylých titánů…“ pravý oficiální synopse.