V roce 2008 jsme se dočkali stejnojmenné švédské filmové adaptace knihy Ať vejde ten pravý od Johna Ajvide Lindqvista. A jelikož film slavil mimořádný komerční úspěch, tak nedlouho poté vznikl americký remake, který sice nepatřil k nejhorším, ale tolik slávy už ani zdaleka nesklidil. A nyní se zdá, že to Američané budou zkoušet znovu. Studio Showtime totiž dalo zelenou dalšímu remaku, který bude tentokrát v seriálové podobě. Informoval o tom The Hollywood Reporter.

Švédská filmová verze vypráví o chlapci jménem Oskar, který se skamarádí s holčičkou Eli. Oskar však neví, že jeho nová kamaráda je stovky let stará upírka. I přestože se to může zdát děsivé, rozhodně to Oskarovi přijde vhod už jen kvůli tomu faktu, že je ve škole šikanován. A nějací agresorští haranti budou na stovky let starou upírku opravdu krátcí. Připravovaný seriál pod taktovkou Showtimu si vezme na starost Andrew Hinderaker, který mu budě dělat showrunnera. Hinderaker už má s hororovým žánrem určité zkušenosti, je například autorem scénářů ke dvěma epizodám Penny Dreadful. Zároveň už je také známo, že seriál nebude vycházet z původní předlohy zcela do písmene. I když se v něm dočkáme upírské holčičky, tak tentokrát už nebude staletí stará. V seriálové verzi k její přeměně dojde teprve před nedávnem. 

O pilotní díl seriálu se postará Seith Mann. Kromě showrunnera už také víme, kdo by si v něm měl zahrát. V jedné z hlavních rolí uvidíme herce Demiána Bichira, dále se dočkáme jmen jako Anika Noni Rose, Grace Gummer, Kevin Carroll, Ian Foreman a Jacob Buster. Produkce by měla začít někdy na začátku roku 2022, přičemž premiéry první epizody se dočkáme pravděpodobně až někdy na konci příštího roku.