Všemocného a poměrně promiskuitního boha Dia během historie ztvárnilo ve filmovém světě už mnoho herců. A jak se zdá, dalším z nich by mohl být i legendární Arnold Schwarzenegger. Ten totiž na svém oficiálním Twitteru zveřejnil plakát k neznámému projektu, kde vystupuje jako známý řecký bůh nebes a blesků. Nikdo však nemá absolutně žádné ponětí o tom, co by to mohlo být za projekt. Že by nový film? Nebo dokonce seriál? Klidně to může být i jenom nějaká reklama s hodně vysokým rozpočtem. Odpověď na nás každopádně čeká příští měsíc, kdy bude neznámý projekt uskutečněný. Na hercův příspěvek se můžete podívat níže. 

Jak je z plakátu patrné, celá věc je zahalená opravdu velkým závojem tajemství. U plakátu není žádné vydavatelské studio, plus kromě Schwarzeneggera ani žádné jiné jméno. Mnoho fanoušků se ale domnívá, že by to ve výsledku mohl být pouhý televizní spot pro nadcházející finálový zápas Super Bowl, kterým vrcholí celá play-off v americkém fotbale. Pokud je to ale pravda, tak co přesně má onen projekt propagovat? Arnold každopádně není ve filmovém ztvárnění řecké mytologie žádným nováčkem. Jeho vůbec první celovečerní film, ve kterém se kdy objevil, byla komedie Herkules v New Yorku z roku 1970. V té se Diův syn Herkules začne na Olympu natolik nudit, že se rozhodne odejít mezi lidi do 20. století. Arnoldovo herectví ale v té době ještě nebylo úplně nejlepší, dokonce ho následně museli i předabovat. Níže se můžete podívat na porovnání obou verzí. 

V roce 1982 však vychází na světlo světa Barbar Conan, kterým Arnold dokazuje, že herectví mu přeci jenom není úplně cizí. Od té doby mu do klína přistávala jedna nabídka za druhou. Necháme se proto překvapit, čím přesně onen tajemný projekt bude zač. Ale musíme uznat, že verze boha Dia se silným rakouským přízvukem zní fakt hodně lákavě!