Pokračování Aquamana, které ponese název Aquaman and The Lost Kingdom, to v minulých letech nemělo vůbec jednoduché. Jelikož se jednalo o vysokorozpočtovou produkci, tak byla i ona, stejně jako mnohé další, silně ovlivněna pandemií koronaviru, což vyústilo v hned několik odkladů samotné premiéry. Tvůrci si ale konečně mohou oddechnout. Natáčení Aquamana totiž na Havaji oficiálně skončilo, přičemž film nyní míří do postprodukce. Na svém Instagramu o tom informoval Aquamanův představitel Jason Momoa, který se navíc na Havaji narodil. Na jeho příspěvek se můžete podívat níže. Herec mimo jiné vyjádřil vděčnost nad tím, že si konečně může po náročné půlroční produkci trochu odpočinout. Však si to taky zaslouží! 

Samotný děj je stále zahalen závojem tajemství. Taktéž se ani neví, zda druhý Aquaman od svého předchůdce nějak výrazně poskočí dopředu v čase. První díl skončil korunovací Arthura Curryho na krále Atlantidy, přičemž jeho mocichtivý bratr Orm (Patrick Wilson) byl poslán do žaláře. Zároveň se také konečně shledal se svou ztracenou matkou Atlannou (Nicole Kidman), která byla dlouho považována za mrtvou. Vzhledem ke scéně po závěrečných titulcích, ve které se dočkáme záchrany padoucha Black Manty (Yahya Abdul-Mateen II) rukama konspirátora Stephena Shina (Randall Park), lze předpokládat, že v příštím díle bude právě on velkým záporákem. 

Druhého Aquamana se opět ujal hororový režisér James Wan, přičemž o scénář se zas postaral jeho dlouholetý kamarád a spolupracovník David Leslie Johnson-McGoldrick, který například s Wanem pracoval na druhém díle filmu V zajetí démonů. Kromě výše zmíněných se v pokračování opět objeví Amber Heard jako Mera a Temuera Morrison jako Thomas Curry. Premiéra je stanovená na 16. 12. 2022.