Představitel Scotta Langa, známějšího pod superhrdinským pseudonymem Ant-Man, vydal oficiální odpověď na vcelku kontroverzní téma, které bylo v Marvel univerzu předmětem mnoha diskuzí: Proč prostě nevletěl Thanosovi do zadku a nerozšířil se, aby ho zabil?

Plavba na lodi Disney Wish se brzy poprvé uskuteční a její součástí bude mimo jiné restaurace s tématikou Marvelu nazvaná Avengers: Quantum Encounter. Ant-Man (Paul Rudd) a Wasp (Evangeline Lilly) se objevují v úvodním videu, které fanoušky vítá na tomto zážitku a v němž Rudd dává dlouho očekávanou odpověď ke své roli.

„Než začneme, dovolte mi, abych se vyjádřil k jednomu závažnému tématu,“ řekl Rudd ve videu, které sdílel Culture Crave na svém Twitteru a na které se můžete podívat níže v tomto článku. „Slyšel jsem spoustu otázek, které se ptaly, proč jsem se nezmenšil, nešel dovnitř a nezabil Thanose opravdu kreativním způsobem. No, především je to nechutné. A zadruhé je to mnohem složitější, než to vypadá. Dovolte mi to vysvětlit...“

Vysvětlení se nám bohužel nedostalo, v tuto chvíli totiž Paula Rudda přerušuje Evangeline Lilly, která rychle změnila téma. Zda je hercova odpověď dostatečná, to záleží na každém fanouškovi zvlášť.

Avengers: Quantum Encounter zahrnuje také pohoštění, během něhož si návštěvníci mohou prohlédnout prezentaci některých nejlepších technologií MCU, včetně Iron Manova obloukového reaktoru, štítu Kapitána Ameriky a Ant-Manových Pymových částic. Součástí atrakce je také Iman Vellani jako slečna Marvel a nový Kapitán Amerika Sam Wilson (dříve Falcon).

Přečtěte si také: Jak bude vypadat další MCU Spider-Man? Sony a Marvel mají údajně odlišné vize

Ant-Man se fanouškům naposledy ukázal ve filmu Avengers: Endgame, přičemž stále zůstává skryt až do filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania, který bude mít premiéru 16. 2. 2023. Celkově však MCU ve své produkci vůbec nezpomalilo, nedávno skončil seriál Moon Knight na Disney+, přičemž v současnosti je v plném proudu seriál Ms. Marvel a Thor: Láska jako hrom.

Co ale nemůže udělat Marvel, to bez problémů udělali tvůrci Amazon seriálu The Boys, neboli Banda. Ve třetí řade jsme se stali svědky scény, kdy se Termite zmenší tak moc, až vstoupí do močové trubice svého partnera. Tam ale kýchne a to dopadne přesně tak, jak si asi představujete. Tvůrce seriálu Eric Kripke později potvrdil, že tato scéna byla skutečně inspirována Ant-Manem a tímto rozšířeným memem. Protože ale anální explozi provedli už v první řadě, tentokrát se rozhodli nechutný výbuch mírně zaměnit.

The Boys od Amazonu se s tím nepere...