Nedávno jsme vás informovali, že povedený animovaný film Mortal Kombat Legends: Scorpions’s Revenge se dočká pokračování, které by se mělo objevit někdy během léta. Nyní už víme, kdy se film Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms opravdu objeví na našich zobrazovacích zařízeních. Digitální i fyzické datum vydání spadá na 31. srpna. Takže na konec prázdnin si pro nás divize Warner Bros. Animation připravuje pořádně krvavou zábavu.

Také jsme se dočkali odhalení vizuálu, kterým bude disponovat samotná fyzická kopie. Na obalu můžeme vidět nejspíše tři nejznámější postavy ze všech, které jsme měli tu čest vidět napříč celým světem Mortal Kombat. Jedná se samozřejmě o Liu Kanga, Sub-Zera a Lorda Raidena. K dokonalosti chybí už jen samotný Scorpion.

I ten se však ve filmu objeví. Po událostech v předchozím animovaném filmu se přesunou hrdinové do říše Outworld, kde budou bojovat za ochranu Earthrealmu. Mezitím se Scorpion vydá pátrat po mystické relikvii Kamidogu, díky které může být vzkříšen One Being a to by znamenalo vymazání celého vesmíru. 

V hlavních rolích se opět objeví Joel McHalle (Johnny Cage), Jennifer Carpenter (Sonya Blade), Jordan Rodrigues (Liu Kang), Patrick Seitz (Scorpion), Artt Butler ( Cyrax a Shang Tsung), Dave B. Mitchell (Raiden) a mnoho dalších.

Uvidíme však i nové postavy, které si v legendách odbydou svoji animovanou premiéru. Těšit se můžeme na D’vorah či Lin Kuei Grandmastera. V naší recenzi prvního dílu si vedl Mortal Kombat více než slušně a sami jsme ve velkém očekávání, jestli se autorům podaří vysoce nastavenou laťku překonat.