Na debutové zaklínačské akci WitcherCon, která dohromady spojila seriálový svět od Netflixu s tím videoherním od studia CD Projekt RED, nám Netflix konečně poskytl první plnohodnotnou ukázku z druhé řady seriálové adaptace s Henrym Cavillem v hlavní roli. První ukázky se však dočkal i animovaný film The Witcher: Nightmare of the Wolf, jehož děj bude sledovat zaklínače Vesemira.

Přečtěte si také: První plnohodnotný trailer na 2. sérii Zaklínače

I když nám teaser přímo neprozradil nic o zápletce filmu, mohli jsme si konečně prohlédnout zajímavý 2D anime vizuál. Z několika záběrů, mezi které patří například alchymistická dílna hradu Kaer Morhen či Zkouška trav, můžeme potvrdit, že se film bude skutečně věnovat i proměně samotného hlavního hrdiny. V neposlední řadě musíme zmínit i Vesemirův mladý vzhled, který postrádá pro něj typické dlouhé šedivé vlasy.

Nejpříjemnější novinkou, kterou trailer obsahoval, je bezpochyby datum vydání. Zatímco na druhou sérii live action seriálové adaptace si počkáme do Vánoc, animovaného filmu The Witcher: Nightmare of the Wolf se dočkáme již 23. srpna/augusta 2021.

Na filmu pracuje korejská společnost Studio Mir (Legenda Korry) společně s režisérem Kwangem Il Hanem a scénáristou Beauem DeMayem (Zaklínač). Anglického dabingu Vesemira by se měl ujmout dánský herec Kim Bodnia, který Vesemira ztvární i v hraném seriálu. Podle produktové stránky na portugalském Netflixu, která na veřejnost unikla na začátku tohoto roku, nám film The Witcher: Nightmare of the Wolf nabídne přibližně 80 minut zábavy