Animovaný film Injustice vycházející z videohry Injustice: Gods Among Us a komiksů vychází oficiálně již 18. října, a tak je jasné, že na eventu DC FanDome nemohl tento vysoce očekávaný film chybět. Čím ale nalákat diváky, kteří netrpělivě počítají hodiny, kdy daný film dorazí na jejich streamovací platformy?

Prvním lákadlem je určitě rozhovor mezi novinářem Geoffem Keighleym, otcem videoherní série Edem Boonem z NetherRealm studios, a hercem Justinem Hartleym, který je ve filmu hlasem Supermana. V ukázce rozhovoru jsme byli svědky zajímavých informací. Například, že ve filmu se objeví některé takzvané „supermoves“, které byly ve hře. Jelikož se ve hře většinou jednalo o naprosto zničující údery, kdy například Doomsday s vámi mohl rozrýt planetu skrz na skrz, tak jsme trochu v očekávání, jak moc budou tyto údery přes čáru. 

Celý rozhovor bude dostupný na youtube kanálu DC Comics již dvacátého října a očekáváme, že by mohl přinést mnoho zajímavostí o propojení filmu, hry a komiksů. Sám Ed Boon vyjádřil nadšení z toho, že jeho hra zapříčinila vznik komiksů i filmu, protože většinou se to děje přesně naopak.

Druhým středobodem celého Injustice segmentu pak byla ukázka, která odhalila Jokerův nejšílenější plán, který dohnal Muže z Oceli na pokraj šílenství. Tato ukázka nás navnadila na celý film, i když podle zahraničních kritiků se nejedná o kdovíjak povedené dílo. Filmu určitě hodně pomůže i eRkové hodnocení. Moc si nedovedeme představit, že by celý film byl koncipován pro dětské publikum, a i z ukázek je jasné, že se autoři krvavým soubojům zrovna nevyhýbali.