Pokud patříte mezi předplatitele Disney+, ve čtvrtek jste si mohli v rámci oficiálního Disney+ dne pustit devítiminutový speciál, jenž představuje dosud největší lákadlo na seriál Andor ze světa Star Wars. Režisér Tony Gilroy a herec Diego Luna, představitel hlavního hrdiny Cassiana Andora známého z filmu Rogue One: Star Wars Story, v něm letmo hovoří o některých aspektech seriálu, například o postavách, zasazení nebo hudbě. Speciál ale zahrnuje i krátkou upoutávku a hlavně jednu celou scénu, v níž kromě Luny září Stellan Skarsgård jako Luthen Rael.

Pro ostatní je tu nový trailer, který si odbyl premiéru během Disneyho akce D23 Expo 2022. I zde mají víc než dost prostoru postavy Cassiana a Luthena, video nám ale připomíná, že se seriálový Andor se zaměří i na senátorku Mon Mothmu v podání Genevieve O’Reilly. Nechybí ale ani další postavy, například revolucionář Saw Gerrera, kterého můžete také znát nejen z Rogue One, a pro seriál typická tísnivá atmosféra imperiálního útlaku a temného období pěti let před událostmi Rogue One.

S novým trailerem pak přichází také nový plakát, který dává jasně najevo, že tohle je vážně projekt ze světa Star Wars. O jeho kvalitách se budeme moci přesvědčit od 21. září/septembra 2022, kdy se na Disney+ objeví hned tři první epizody seriálu.