Byla krásná a okouzlující. Ale také problematická a s mnohými tajemstvími. Snímek Blonde o hvězdě Marilyn Monroe, který vychází podle knižní předlohy od autorky Joyce Carol Oates, se konečně pochlubil oficiálním trailerem, na nějž se můžete podívat výše. Film obdržel oficiálně rating NC-17, tedy mládeži nepřístupný, přičemž obsahuje určité extrémně explicitní scény. Snímek se bude odehrávat během padesátých a šedesátých let, zaměří se tak na hereččin osobní život, který je dodnes jaksepatří tajemný. Slavnou hvězdu ve filmu ztvární kubánská herečka Ana de Armas.

Nutno ovšem dodat, že herečka nebyla pro tvůrce první volbou. Původně se uvažovalo nad tím, že by Marilyn mohly ztvárnit hvězdy jako Naomi Watts a Jessica Chastain. Ovšem je to zejména z toho důvodu, že film je ve výrobě už pěknou řadu let. Projekt začal pomalu vznikat už kolem roku 2010, nicméně na scénáři se začalo pracovat téměř před deseti lety. O snímku se každopádně před několika měsíci rozpovídal režisér a scenárista Andrew Dominic, který prohlásil následující:

„Je to film o lidském údělu. Vypráví o tom, jak trauma z dětství formuje dospělého člověka, který je rozpolcený mezi svým veřejným a soukromým já. Je to v podstatě příběh každého z nás, ale využívá známého pocitu. A to právě díky působení médií. Film bere všechny tyto věci a obrací jejich významy naruby, což je v podstatě způsob, jak žijeme. Přijde mi to prostě velmi rezonující. Myslím, že ten projekt nabízí spoustu po filmové stránce opravdu vzrušujících možností.“

Dominik si vzal pod režisérský a palec také filmy jako Drsňák Chopper, Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem a Zabít tiše. Na hudbě k filmu se mimo jiné také podílel legendární zpěvák a skladatel Nick Cave. Ve filmu se dočkáme herců jako Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel, Lucy DeVito, Sara Paxton, Garret Dillahunta a Scoot McNairy.

Oficiální premiéra je stanovená na 23. 9. 2022.