Akční superhrdinský seriál The Boys slavil veliký úspěch už po vydání první sezóny. Nejinak tomu bylo u sezóny druhé, proto není divu, že mnoho fanoušků netrpělivě čekalo na den, kdy Amazon zveřejní datum vydání řady třetí. A ten den konečně nadešel. Premiéra byla oznámena během poslední části minisérie digitálního videa Vought News Network: Sedm na 7 s Cameronem Colemanem, která měla pomoct vyjasnit nepřesnosti mezi druhou a nadcházející třetí sezónou.

Ke konci druhé sezóny se Homelanderovi (Antony Starr) přestalo dařit. Začal ztrácet kontrolu nad realitou a čím dál více působil jako rozpolcený šílenec. Ve scéně, která byla původně vystřižena z první sezóny, opakovaně skandoval frázi „Můžu si dělat, co chci!“... a zdá se, že právě to je jeho úmyslem v nadcházející sezóně. Vůdce Sedmy se vrátí spolu s ostatními již známými hrdiny a novou postavou, Soldier Boyem. Soldier Boy (Jensen Ackles) je jeden z prvních superhrdinů, kterým byla během druhé světové války aplikována sloučenina V.

Soldier Boy má za sebou mnoho zkušeností z druhé světové války. Právě tady se z něj stala první celebrita se super schopnostmi. Historie jeho týmu Payback bude pravděpodobně hrát významnou roli ve třetí sezóně, pokud tedy můžeme soudit podle prvního dílu série, který nese stejný název.

Než bude zveřejněno více informací, můžeme se zatím alespoň těšit na premiéru 3. června 2022.