Zvědavost jako afrodiziakum v novém traileru na chystaný erotický thriller The Voyeurs z dílny Amazonu. V hlavních rolích se ocitají Sydney Sweeney a Justice Smith jako pár, který je nebezpečně posedlý životem svých sousedů. Společně prozkoumávají, jak silně může lidská zvědavost živit skryté touhy, a dozvídají se, jak daleko jsou někteří lidé ochotni zajít proto, aby si zaopatřili nový pozorovací úhel. Jste připraveni osvěžit si koncept, který ve filmovém světě naposledy představila Žena v okně (2021)? 

Příběh snímku diváky seznamuje s Pippou (Sweeney) a Thomasem (Smith), mladým párem, který se šťastně odstěhoval do nového bytu, kde si nyní připíjí na svá „báječná příšerná rozhodnutí“. Oba jsou připraveni odstartovat společný život s jistou dávkou rebelie, načež hned první noc v novém domově zjistí, že vidí vše, co se děje v bytě přes ulici. Jejich sousedé Seb (Ben Hardy) a Julia (Natasha Liu Bordizzo) provádí všechno s otevřenými závěsy – opravdu všechno. Když se ale přistěhovalci pokusí anonymně nahlédnout do jejich života, nevědomky uvedou do pohybu řetězec událostí, který směřuje ke katastrofě.

„To, že vám někdo umožňuje nahlédnout do jeho života, neznamená, že je v pořádku se dívat.“ Zpočátku nevinná, zábavná, a především vzrušující hra brzy začne představovat velké nebezpečí, protože touha po neustálém sledování oken odnaproti vystaví mladý pár těžké zkoušce. Osobní setkání s hlavními aktéry jejich večerní zábavy je pak přímo katapultuje na tenký led, z něhož není úniku a je více než jasné, že pod nánosem odposlouchávání a dalších forem stalkingu jeho ledová krusta moc dlouho nevydrží. Propast lží se neustále prohlubuje a cena za odhalení nebezpečných tajemství je až příliš vysoká.

Napínavý thriller The Voyeurs divákům svým erotickým nádechem rozpumpuje krev v žilách již 10. září 2021, kdy se objeví na kartě streamovací platformy Amazon Prime Video. Vedle hlavních protagonistů se v spletité síti tajemství ocitnou také Katharine King So, Cait Alexander, Caitlyn Sponheimer nebo Daniel Grogan. Do režisérského křesla usedl Michael Mohan.