Amazon se přednedávnem pochlubil trailerem na svůj zbrusu nový animovaný seriál, který ponese název Fairfax. Jaká je dobrá zpráva? Dočkáme se ho již tento měsíc. Co je ještě lepší zpráva? Amazon vydá všech osm epizod naráz, takže se můžete připravit na uspokojivý maraton. Děti ale raději dejte spát. I přestože je Fairfax animovaným komediálním seriálem, bude v něm lítat jedno sprosté slovo za druhým, plus samozřejmě se nevynechá i nějaká ta sexualita. Dáte novince od Amazonu šanci? 

Děj se bude točit kolem čtyř středoškolských teenagerů – Dalea (Skyler Gisondo), Deriky (Kiersey Clemons), Bennyho (Peter S. Kim) a Trumana (Jaboukie Young-White). Seriál tak bude sledovat jejich protloukání se životem na Fairfax Avenue v Los Angeles, kde se bude celý děj odehrávat. Nejenže se budou muset potýkat s každodenními nepříjemnostmi běžného života, ale zároveň i s problémy, které začnou vřít v jejich rodinách. Hlavním hrdinou z této čtveřice by však měl být Dale, který se se svou rodinou přestěhoval do Los Angeles teprve nedávno. Teprve zde se seznámí s Derikou, modelkou a aktivistkou, která chce zachránit svět, Bennym, který je fanatickým sběratelem tenisek, a Trumanem, po kterém v jeho třinácti letech jedou i dospělé modelky. Po celých osm epizod tak budeme sledovat kroky právě této čtveřice. 

O scénář a režii se postarali Matthew Hausfater, Aaron Buchsbaum a Teddy Riley. První série navíc nebude jednou. Už teď dal Amazon svolení k tomu, aby následně vznikla i řada druhá. V seriálu taktéž uslyšíme hlasy herců jako Billy Porter, Zoey Deutch, Camila Mendes, Rob Delaney, Yvette Nicole Brown, Ben Schwartz, JB Smoove, John Leguizamo a Colton Dunn. Oficiální premiéra je stanovená na 29. 10. 2021