Jedním z největších králů filmových akčňáků je bezpochyby i legendární čínský režisér John Woo, který světu nadělil parádní lahůdky jako Killer a Hard Boiled. Mnoho fanoušků tak potěšila zpráva o tom, že talentovaný filmař se vrátil do Hollywoodu, pro který nic netočil od dob snímku Výplata z roku 2003. Woo ale zaznamená velkolepý comeback se svým novým filmem jménem Silent Night, kterému konečně nedávno skončila hlavní část produkce. Celé natáčení tak bylo ukončeno v Mexico City, tudíž film může zamířit do postprodukce. Příběh by se měl zaměřit na může jménem Godlock, kterého si zahraje Joel Kinnaman. Ten se rozhodne vydat se na cestu nemilosrdné pomsty poté, co jeho syn zahyne v přestřelce mezi místními gangy na Štědrý večer. V cestě mu ale bude také stát schopný detektiv Dennis Vassel, kterého ztvární muzikant Scott Mescudi.

Jednou jistou věcí by ale nadcházející film měl být zcela unikátní. Má totiž být kompletně bez jakýchkoliv dialogů, padnout by tam tak nemělo jediné slovo. A ano, má se normálně jednat o celovečerák. To samozřejmě může znít nesmírně lákavě, ale je zde samozřejmě také vždycky možnost, že účinek to bude mít spíše kontraproduktivní. Ale necháme se překvapit. Jelikož na tom pracuje právě John Woo, tak alespoň máme jistotu kvalitní akční podívané.

Po roce 2003 se režisér vrátil do své rodné Číny, kde například natočil historické snímky jako Čch´ pi Krvavé pobřeží. Pro Hollywood nyní připravuje nejenom Silent Night, ale také americký remake jeho slavného filmu Killer, na který by se měl vrhnout hned poté. O scénář se postaral Robert Lynn. Ve snímku také uvidíme herce jako Harold Torres Catalina Sandino Moreno. Na výrobě filmu taktéž pracuje studio Thunder Road Films, které je také zodpovědné za filmovou sérii o Johnu Wickovi.

Film by se měl v kinech objevit někdy v průběhu roku 2023.