Netflix se zveřejněním bližších informací okolo chystaného sci-fi thrilleru Za čárou (v originále Outside the Wire) dlouho otálel. Nyní se však snímek, kde si jednu z hlavních rolí zahraje Anthony Mackie, dočkal oficiálního teaseru, který je nabitý futuristickými akčními přestřelkami.

přetechnizované budoucnosti je Harp (Damson Idris), pilot dronů, poslán do smrtonosné militarizované oblasti, kde se ocitne pod velením super-důstojníka Lea (Mackie). Jeho úkolem je najít zařízení soudného dne dříve, než tak učiní skupina povstalců. I zde totiž platí pravidlo, že pokročilé zbraně by se nikdy neměly dostat do nesprávných rukou.

Přečtěte si také: Penélope Cruz nebo Jessica Chastain v akčním thrilleru The 355, diváci se jej dočkají začátkem roku 2022

Prostředí, jež prezentuje teaser, by pocitově nebylo tak vzdálené od naší reality, kdyby se v něm nepohybovaly zástupy droidů, kteří jsou naprogramováni k nemilosrdnému zabíjení. Sám hlavní hrdina je navíc ve skutečnosti extrémně pokročilý android, jenž disponuje nejen nevybíravým smyslem pro humor, ale také nadlidskou silou připomínající vlastnosti Terminátora bojujícího za záchranu světa.

Za zrodem snímku Za čárou stojí švédský režisér Mikael Håfström, který už má s žánrem akčního thrilleru nemalé zkušenosti. Jeho nejnovější filmový počin se na kartě Netflixu objeví již 15. ledna 2020. Diváci se mimo jiné mohou těšit také na Emily Beecham, Michaela Kelly nebo Kristinu Tonteri-Young.