Na jaře mnoho lidí nepříjemně překvapila zpráva o tom, že Bruce Willis se odebral do předčasného hereckého důchodu. Willisovi byla totiž diagnostikována afázie, tedy porucha fatických funkcí, mezi které patří porozumění mluvené řeči, porozumění psané řeči, opakování řeči, tvorba spontánní řečové produkce a pojmenování. A jelikož hercův stav patrně negativně ovlivňuje Willisovo kognitivní vnímání, herec tak už nemůže ve své kariéře pokračovat. Přesto ještě na světlo světa vyjde několik posledních filmů, jejichž produkce se zúčastnil. Jedním z nich je i akčňák Wrong Place, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše. Žádná uchvacující podívaná to asi nebude, ale na druhou stranu to bude opravdu jeden z posledních celovečerních snímku, ve kterých Willise uvidíme.

Příběh se zaměří na muže jménem Frank (Willis), bývalého policejního šéfa z malého městečka, který se stane svědkem pokusu o vraždu. Té však sám zabraní, přičemž ozbrojeného zločince následně zatkne policie. Frank tak bude muset u soudu promluvit o tom, co se přesně stalo, aby mohlo být dosaženo spravedlnosti. Než však soudní řízení začne, několik dní to ještě potrvá. A během té doby se pokusí zločinecká skupina, která se zabývá obchodem s pervitinem, Franka umlčet, aby u soudu nemohl svědčit. Jeden ze členů této skupiny však ví, že s Frankem si není radno zahrávat, přičemž postavit se mu čelem by bylo nemoudré. Proto se rozhodne jít po jeho rodině. Frank se tak bude muset pokusit zachránit nejen sebe, ale i své milované. 

O režii se postaral Mike Burns, který před rokem s Willisem natočil akčňák Out of Death. O scénář se postaral Bill Lawrence. Dále se ve filmu objeví herci jako Ashley Greene, Michael Sirow, Texas Battle a Massi Furlan.

Oficiální premiéra v amerických kinech je stanovená na 15. 7. 2022.