Dlouho očekávaný den, který netrpělivě vyhlíželi mnozí filmoví a seriáloví fanoušci, konečně nastal. Dnešního dne, tedy 8. 3. 2022, je streamovací platforma HBO Max konečně dostupná i u nás. Toto je dobrá zpráva především pro uživatele HBO GO, kteří si ho předplácejí napřímo. Tito uživatelé totiž budou na HBO Max automaticky převedeni, přičemž budou platit i nižší částku, přesněji 132 Kč/4,66 EUR za měsíc.

V případě, že jste si však HBO GO nepředpláceli, tak žádný strach, pokud si HBO Max pořídíte do 31. 3., tak tuto částku budete platit také. Následně pak standartní měsíční předplatné bude stát 199 Kč/6,99 EUR. Taktéž budete mít možnost zaplatit si roční předplatné na celých 12 měsíců za cenu osmi. V takovém případě vás to bude stát 1590 Kč/54,99 EUR. 

Platforma HBO Max je momentálně dostupná už v 61 zemích Evropy, Severní Ameriky, Latinské Ameriky a Karibiku, přičemž se bude v budoucnu rozšiřovat dál. A na co všechno se můžete těšit? Inu, výběr je opravdu hodně široký! Na platformě se například nacházejí seriály jako Hra o trůny, Peacemaker, The Walking Dead, Euforie, Boj o moc a Lakers: Vzestup dynastie.

Dále se můžete těšit na filmy a seriály z produkce společností jako DC, Warner Bros., Max Originals a Cartoon Network. Tudíž pokud máte rádi superhrdiny, tak si budete moct pustit Wonder Woman, Sebevražedný oddíl, případně Ligu spravedlnosti Zacka Snydera. A mnohé určitě potěší i fakt, že nejnovější Batman, který momentálně válcuje kina, se na HBO Max objeví už za několik týdnů.

Těšit se můžeme i na milované a klasické filmové série jako Pán prstenů a Harry Potter. Na HBO Max budou taktéž dostupné filmy, které budou za několik týdnů bojovat o Oscary. Patří mezi ně například velkolepá sci-fi Duna a sportovní drama Král Richard: Zrození šampionek. A pokud jste nechtěli v kinech utrácet peníze za nový Matrix Resurrections, tak si ho budete moci pustit i na HBO Max.

Platforma však nebude zapomínat ani na děti. Pro ty tu jsou přichystané různé pořady a reality show jako Mladí Titáni do toho! a Gumballův úžasný svět. Diváci se také mohou těšit na show jako Spolu & Hladoví, Amy v očekávání, Ellen hledá nové skvělé návrháře, Ostrov frajerů a Selena vaří s šéfkuchaři.

HBO Max se kromě Čechů a Slováků dočkali také filmoví fanoušci z Polska, Maďarska, Rumunska, Bulharska, Bosny a Hercegoviny, Chorvatska, Černé Hory, Severní Makedonie, Srbska, Slovinska a Portugalska. Co se týče technických věcí, tak HBO Max bude k dispozici na většině televizorů, zařízeních a platformách, například Chromecast, AirPlay, Android, iOS, Android TV, Apple TV, Fire TV, Samsung Smart TV, Roku TV, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series S|X. 

Všem momentálním a budoucím uživatelům tak přejeme příjemné pokoukáníčko!