,,Já v ďábla nevěřím.“

,,To on ve vás ano.“

Studio Blumhouse se pochlubilo zcela novým trailerem na hororovou podívanou jménem A House on the Bayou, ve které se hlavní hrdinové budou muset vypořádávat s pěkně divnými sousedy. Film bude vyprávět příběh Jessiky (Angela Sarafyan) a Johna (Paul Schneider), manželského páru, jenž se pokusí stmelit svůj vztah odjezdem na dovolenou do Louisiany, na kterou vezmou i svou dceru (Lia McHugh). Když se ale na místě, kde se rozhodli prázdniny strávit, objeví dva podivní sousedé, věci se hned obrátí k horšímu. A to až do takových mezí, že půjde o život. Pouto celé rodiny tak bude tvrdě otestováno, kvůli čemuž vyjdou na povrh i určitá temná tajemství. 

Film si vzal pod režisérský palec Alex McAulay, který už má s filmy temnějšího rázu jisté zkušenosti. Stojí například za filmem Don´t Tell a Soul, jenž vypráví o dvojici zlodějíčků, která řeší, zda mají pomoct policajtovi uvězněném ve studni, do níž zapadl, když se je pokusil dopadnout. Na A House on the Bayou se taktéž podílela stanice Epix, která se studiem Blumhouse spolupracovala i na filmu American Refugee. Na obou dvou snímcích tak pracovali stejní výkonní producenti, respektive Jason Blum, Chris McCumber a Jeremy Gold. Je to vůbec poprvé, co obě dvě firmy navázaly takovýto druh spolupráce. 

Ve filmu se taktéž dočkáme hereckých jmen jako Jacob Lofland, Doug Van Liew a Lauren Richards. Premiéra je naplánována na 19. 11. 2021.