Pokud máte rádi survival thrillery a ještě stále vás neomrzely filmy s krvežíznivými žraloky, můžete zkusit dát šanci chystanému belgickému filmu jménem The Last Breath. Na světě už máme oficiální trailer od společnosti RLJE Films, na který se můžete podívat výše.

Nalezení dávno ztraceného vraku válečné lodi USS Charlotte bylo celoživotní snahou Leviho (Julian Sands), stárnoucího expata, který spolu s Noahem (Jack Parr), jenž se nedávno vykašlal na vysokou, vede potápěčský business pro turisty na Britských Panenských ostrovech. Jednoho dne se na něj ale „usměje štěstí“. Tropická bouře totiž zmíněný vrak poprvé po 80 letech vrak konečně odhalí. Noah a jeho přátelé, kteří ostrovy navštívili, se proto rozhodnou potopit se do temných hlubin, aby vrak prozkoumali. Jejich vysněný ponor se ale rychle promění v noční můru poté, co uvíznou 30 metrů pod hladinou v temné pasti lodního podpalubí. Vzduch jim rychle dochází. A co hůř… v oné pasti nejsou sami. 

O režii se postaral Joachim Hedén, který natočil drama Přátelé jsou rodina (2010), komedii 10 000 hodin (2014) a thriller V pasti (2020). Scénář zpracoval Nick Saltrese (Jetski).

Dále se ve snímku objeví herci jako Kim Spearman, Alexander Arnold, Maxime Durand a William Erazo Fernández.

Film bude uveden na VOD 26. 7. 2024.