Na vánoční akční komedii Red One, ve které se v hlavních rolích představí Dwayne Johnson a Chris Evans, čekáme už několik let. Snímek měl podle všeho poměrně komplikovanou produkci, přičemž ani první ohlasy nejsou kdovíjak pozitivní. Venku máme každopádně první oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Poté, co byl Santa Claus (J.K. Simmons) unesen, což vážně ohrozí kouzlo Vánoc, se musí šéf bezpečnosti severního pólu a člen jednotky E.L.F. (Johnson) spojit s Jackem O'Malleym, nechvalně proslulým lovcem odměn na světě (Evans), aby ho co nejdříve našli a osvobodili.

Podle Johnsona se máme těšit na kombinaci filmů jako Jumanji, Zázrak v New Yorku, Život je krásný a Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw, to vše se špetkou Harryho Pottera. 

O režii filmu se postaral Jake Kasdan, který je zodpovědný za oba novodobé Jumanji filmy, tedy Vítejte v džungli (2017) a Další level (2019). Scénář si vzal na starost Chris Morgan, veterán z filmové série Rychle a zběsile.

Dále by se ve filmu měli objevit herci jako Bonnie Hunt, Lucy Liu, Kiernan Shipka, Kristofer Hivju, Nick Kroll a Mary Elizabeth Ellis.

Do našich kin snímek dorazí 14. 11. 2024.