Už letos na podzim bude na službě Max premiérovat série Tučňák, spin-off povedeného Batmana (2022) s Robertem Pattinsonem, v němž si titulního padoucha opět zahraje Colin Farrell. Zmíněná streamovací služba nedávno zveřejnila další upoutávku, kterou si můžete pustit výše.

Ještě někdy před premiérou by nám služba také mohla nadělit nějaký plnohodnotný oficiální trailer. Nejnovější upoutávka nám v první řadě připomene události z konce zmíněného Batmana, kdy se Riddlerovi podařilo zanechat Gotham v chaosu. Oswald Cobblepot alias Tučňák v tom ale uvidí skvělou příležitost k tomu, aby se ujal vlády nad zločineckým podsvětím. Tomu donedávna vládl Carmine Falcone, který už je ale po smrti, což Tučňákovi také hraje hodně do karet.

Nejnovější upoutávka nám ale opět ukáže nového hráče, kterým se stane Falconeho dcera Sofia (Cristin Milioti). Za zmínku také stojí přítomnost Sala Maroniho (Clancy Brown), jednoho z nejdrsnějších gangsterů Gothamu, který s Batmanem také není zrovna největší kamarád. Tak uvidíme, nakolik velká bude jeho role v příběhu. 

Showrunnerkou a hlavní scenáristkou se stala Lauren LeFranc, která v minulosti pracovala na sériích jako Chuck (2007), Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) a Impulse (2018). O režii prvních dvou epizod se postaral Craig Zobel (Mare z Easttownu).

Dále se v seriálu objeví herci jako Carmen Ejogo, Shohreh Aghdashloo, Michael Zegen, Deirdre O'Connell, James Madio, Scott Cohen a François Chau.

Série vyjde na službě Max někdy během letošního září