Když se člověk podívá na filmografii Alejandra Bruguése, hned mu dojde, že tento argentinský tvůrce je velký fanoušek hororu. Ve stejném žánru se z určité části ponese i jeho příští snímek jménem The Inheritance, který uvede studio Vertical. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Příběh nás zavede do domu miliardáře Charlese Abernathyho (Bob Gunton), který v předvečer svých 75. narozenin pozve k sobě domů své čtyři potomky. Udělá to ale ze strachu z toho, že ho dnes v noci někdo – nebo něco – přijde zabít. Aby se ujistil, že ho jeho rodina pomůže ochránit před čímkoli, nabídne jim jako odměnu své miliardy. Ty však dostanou pouze za předpokladu, že Charles přežije noc, jinak odejdou z prázdnou. A nebo možná neodjedou vůbec, protože z traileru je vidno, že ona zabijácká „věc“ se neštítí vzít životem i jiným nešťastníkům. Mohla by z toho být docela fajn děsivá komorní podívaná, tak snad se máme nač těšit. 

Alejandro Brugués má za sebou například snímky jako Juan de los Muertos (2011) a Satanic Hispanics (2022), natočil také pár epizod pro seriál Od soumraku do úsvitu (2014). O scénář se postarali Chris LaMont a Joe Russo (The Locksmith).

Dále hrají Peyton List, Rachel Nichols, Austin Stowell, Briana Middleton, David Walton, Chris Wood, Reese Alexander a Brody Romhanyi.

Snímek bude uvede na VOD 12. 7. 2024.