A jéje, horor od studia A24. A ještě k tomu od nevlastních bratrů Roberta Eggerse, hororového mistra, který nám nadělil hrůzné kousky jako Čarodějnice (2015) a Maják (2019). Výše se každopádně můžete podívat na trailer k chystanému filmu jménem The Front Room, který vyjde letos na podzim.

Jednou z hlavních postav se stává Belinda (Brandy Norwood), která už je nějaký čas těhotná. Radost z dítěte ale jí a jejímu manželovi zkazí událost, která je vskutku jak z nějaké noční můry. Nastěhuje se k nim tchyně (Kathryn Hunter). Z traileru to ale vypadá, že bude Belindě dělat učiněné peklo na zemi. Začne urážet její rodinu, vysmívat se jí a cizí jí zřejmě nebude ani rasismus. Do toho všeho se navíc začne chovat divně, domnívá se totiž, že do jejího těla vždy jednou za čas vstoupí duch svatý, který jí propůjčí unikátní schopnosti.

Mohl by se z toho vyklubat fajn psycho horůrek, navíc A24 si většinou potrpí na kvalitě, tak snad tvůrci nezklamou. 

O scénář a režii se postarali bratři Max a Sam Eggersovi, pro oba dva se bude jednat o režijní debut. Max ještě Robertu Eggersovi pomáhal se scénářem k výše zmíněnému Majáku.

Dále se ve snímku objeví herci jako Neal Huff, Andrew Burnap, Morgen McKynzie, Toree Hill, Scottie DiGiacomo a další.

A24 snímek uvede 6. 9. 2024, zatím není známo, jak to bude s premiérou u nás.