Už na konci příštího měsíce uvede studio Lionsgate zbrusu nový sci-fi thriller s kapkou hororu, který ponese název The Abandon. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Hlavním hrdinou se stává v Iráku nasazený a zraněný americký voják Miles Willis (Jonathan Rosenthal), který se poté, co ho na bojišti oslní tajemné světlo, probudí uvězněn v jakési podivné kostce. Jeho situace se začne zhoršovat poté, co se kostka začne různě měnit, přičemž na stěnách se začnou objevovat záhadné nápisy. Když Miles začne uvažovat nad tím, zda se náhodou nezbláznil, zjeví se potenciální záchrana - hlas na druhém konci satelitního telefonu, který tvrdí, že je vězněm v podobném prostoru. Oba dva cizinci tak budou muset dát hlavy dohromady, aby mohli přelstít své věznitele a vyřešili tuto smrtící hádanku.

Ano, také nám to krapet připomíná Kostku (1997), zda se ale bude jednat o podobně kvalitní podívanou, se necháme překvapit. 

O režii se postaral Jason Satterlund, který má za sebou sci-fi The Record Keeper. Scénář za zpracoval Dwain Worrell (The Wall).

Dále se ve snímku objeví herci jako Tamara Perry, Regis Terencio, Dan Kyle a Priscilla Avila.

Snímek dorazí na VOD 30. 7. 2024.