Na začátku minulého měsíce se s námi James Gunn podělil o první fotku Supermana v podání Davida Corensweta, který slavného hrdinu ztvární v prvním celovečerním DCU filmu. Ten by se momentálně měl natáčet v Clevelandu, přičemž venku máme několik fotek z natáčení, které jsou dostupné níže.

Opět si tak můžete prohlédnout Corensweta v jeho zas o něco více tradičním supermanovském obleku, k němuž se zase vrátily červené trencle. Spolu s ním se ale ještě na fotkách nachází také Edi Gathegi (X-Men: První třída), který ve filmu ztvární superhrdinu Mr. Terrifica, extrémně inteligentního jedince, jemuž propůjčují působivé schopnosti kolem něho levitující elektronické koule. Nakolik velká ale bude jeho úloha v samotném příběhu, zatím není známo. 

Superman bude první celovečerní film takzvaného DCU, restartovaného filmového DC univerza, na které dohlížejí James Gunn a Peter Safran. Na žádný origin story nedojde, příběh se už bude odehrávat v době, kdy Superman již nějaký ten čas pracuje jako Clark Kent v novinách Daily Planet, ale zároveň se snaží ochraňovat lidstvo jako létající superhrdina.

Přesné detaily o ději nám Gunn, který se postaral o scénář i režii, snad odhalí už brzy. Mezi další hlavní postavy patří Supermanova milá Lois Lane (Rachel Brosnahan), jeho parťák Jimmy Olsen (Skyler Gisondo) a arci-nepřítel Lex Luthor (Nicholas Hoult).

Dále hrají Anthony Carrigan (Metamorpho), Nathan Fillon (Guy Gardner), Isabela Merced (Hawkgirl), Terence Rosemore (Otis), Maria Gabriela de Faria (Engineer), Sara Sampaio (Eve Teschmacher), Pruitt Taylor Vince (Jonathan Kent) a Neva Howell (Martha Kent).

Snímek dorazí 10. 7. 2025.