Tak to vypadá, že Totally Spies – Špiónky, které byly možná i vašimi oblíbenými hrdinkami z dětství, se nám skutečně vrátí ve velkém. Nejenže minulý měsíc ve Francii premiérovala sedmá řada původní animované série z roku 2001, ale nyní server Variety hlásí, že se v budoucnu dočkáme i hraného seriálu.

Projekt se zdá být ve velice brzkých fázích příprav, zatím tudíž nemáme na palubě žádného scenáristu, stejně tak i nad obsazením visí otazník. Ze známých jmen je k projektu upsaný pouze Will Ferrell (Barbie) jakožto výkonný producent.

Amazon bude na výrobu hraného seriálu dohlížet spolu s francouzskou televizní společností Banijay Kids & Family, stejně tak i s firmou Gloria Sanchez Production, kterou Will Ferrell a Adam McKay (K zemi hleď!) založili v roce 2014. 

Původní animovaný seriál se zaměřil na puberťačky Sam, Alex a Clover, které by za normálních okolností byly jen zcela normálními středoškolačkami. Když se jim ale jednoho dne dostane pocty stát se špičkovými špionkami, rázem bude pouze na nich, aby ochránili lidstvo před různými zloduchy a padouchy.

Chystaný hraný seriál se na zmíněné tři protagonistky zaměří také, podle serveru Variety to ale vypadá, že se bude odehrávat v době, kdy jsou špionky prvním rokem na vysoké, kde budou muset najít rovnováhu mezi zápasením se strastmi školního života a povinnostmi ochraňovat svět. Tak snad se dalších informací dočkáme ještě letos.