Krátce po začátku nového roku jsme se od herečky Connie Nielsen (Wonder Woman) dozvěděli, že s pokračováním zábavného a náležitě uspokojivého akčňáku Nikdo, v němž v hlavní roli zazářil Bob Odenkirk (Breaking Bad), se stále počítá. Nyní server Collider přichází z dalšími šťavnatými novinkami, ze kterých to vypadá, že druhý díl od nás zas až tak vzdálený není.

Server uvádí, že natáčení „dvojky“ by mělo začít už letos v srpnu, trvat by mělo přibližně do října. Stále je ale možné, že se datum startu hlavní části produkce krapet změní, je ale rozhodně fajn, že první klapka padne už letos. Odenkirk si má zopakovat roli Hutche, zdánlivě obyčejného rodinného muže se speciálním výcvikem, který má hodně tuhý kořínek. Connie Nielsen si má opět zahrát jeho ženu Beccu Mansell.

Ovšem pozor, Ilja Najšuller, který první díl natočil, se už pro pokračování otěží režie nechopí. Momentálně by tak mělo probíhat pátrání po jiném režisérovi. Tudíž kdyby měl čas třeba David Leitch (Kaskadér), vůbec bychom se nezlobili!

Scénář k druhému dílu každopádně opět zpracoval Derek Kolstad, který napsal i první tři díly Johna Wicka. Kolstad měl příběh k Nikdo 2 vymyšlený už nějaký ten pátek, před pár lety ho měl představit i studiu Universal, kterému se podle všeho velice zamlouval. V brzké době bychom se také měli dozvědět, kteří herci se k pokračování ještě připojí.

Pokud má první klapka padnout už za pár měsíců, teoreticky bychom se filmu mohli dočkat už někdy za rok, ale to ještě uvidíme.

Kromě výše zmíněných herců se v první díle objevili také Alexej Serebrjakov, Christopher Lloyd, Michael Ironside, Colin Salmon, RZA, Billy MacLellan, Araya Mengesha a Gage Munroe.