A nyní se mrkneme na trailer k filmu, po němž možná dostanete chuť si znovu pustit Forresta Gumpa (1994). Jeho přední dvě hvězdy, tedy Tom Hanks a Robin Wright, si zahrají hlavní role v novém snímku Roberta Zemeckise jménem Here. Na zmíněný trailer se můžete podívat výše.

Chystaný snímek bude vycházet z grafického románu z roku 2014, za kterým stojí Richard McGuire. Ten se zaměřuje na jedno specifické místo v jisté místnosti během různých časových období. Původní předloha tak představila příběhy nejrůznějších jedinců, kteří místnost obývali napříč lety.

Film by nás tak měl vzít na dechberoucí výpravu napříč časem a vzpomínkami, s nímž se zřejmě na nějaký čas podíváme i do období dinosaurů, ovšem primárně by se měl zřejmě zaměřit na postavy Hankse a Wright, kteří budou v jistých sekvencích digitálně omlazeni. Také to vypadá, že po celou dobu filmu bude kamera ve stejném úhlu bez jediného pohybu.

Těšit se máme na děj, který zachycuje lidskou zkušenost v její nejčistší podobě, stejně tak máme čekat příběh o lásce, ztrátě, veselí a životě jako takovém. Testovací promítání měl snímek každopádně parádní, tak snad se nedočkáme žádného velkého zklamání. 

Robert Zemeckis, který s Hanksem ještě natočil filmy jako Trosečník (2000) nebo Polární expres (2004), se postaral o režii i scénář, na tom ještě pracoval Eric Roth, který napsal Forresta Gumpa.

Dále se můžeme těšit na herce jako Paul Bettany, Kelly Reilly, Michelle Dockery, Ophelia Lovibond, Dexter Sol Ansell, Ben Wiggins, Beau Gadsdon, Leslie Zemeckis, Jonathan Aris a Nikki Amuka-Bird.

V amerických kinech se má snímek objevit 15. 11. 2024.