Kanadská herečka Megan Park to v roce 2021 poprvé zkusila také za kamerou, kdy nám nadělila svůj celovečerní režijní debut jménem Následky. Nyní se nám chystá nadělit o něco veselejší podívanou, kterou se stane komedie o dospívání jménem My Old Ass. MGM už vydalo oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavní hrdinkou se stává sebevědomá a na vysokou školu nastupující dívka jménem Elliott (Maisy Stella), která slaví své 18. narozeniny. Se svými přáteli si proto dá halucinogenní houbičky, kvůli kterým začne zdrogovaná Elliot rozmlouvat se svou 39letou verzí (Aubrey Plaza). Když jí ale její „staré“ já začne rozdávat rady a varování o tom, co má a nemá dělat, Elliott začne přehodnocovat své názory na rodinu, život a lásku. Do toho všeho na ni čeká ještě milostné dobrodružství s mladíkem jménem Chad (Percy Hynes White). 

Megan Park se postaral jak o režii, tak i o scénář. Dále se ve filmu objeví herci jako Maddie Ziegler, Kerrice Brooks, Maria Dizzia, Alain Goulem, Seth Isaac Johnson, Carter Trozzolo a Alexandria Rivera.

V amerických kinech od 13. 9. 2024, na oznámení o české premiéře čekáme.