Snad už v příštím roce se znovu podíváme do Miami, kde si bude opět brousit své nože starý dobrý Dexter Morgan alias Řezník ze zálivu, hrdina slavného a skvělého seriálu Dexter z roku 2006. Tentokrát se však podíváme do jeho minulosti, pro službu Paramount+ vzniká série Dexter: Original Sin, která bude prequelem původního seriálu.

A nyní máme konečně na světě první fotky, na kterých se objeví nejenom titulní sériový vrah (Patrick Gibson), jenž zabijí pouze padouchy, ale také jeho mentor Harry Morgan (Christian Slater) a nevlastní a pořádně sprostá ségra Debra (Molly Brown). A samozřejmě se vrací i Dexův „vražedný stůl“, na němž většina jeho obětí odejde do věčných lovišť. Na jedné z fotek na něm leží Roberto Sanchez, který si zahraje postavu jménem Tony Ferrer. A vypadá to, že její osud je již zpečetěn. 

Nyní jsme zvědaví na nějaký ten oficiální trailer, který zřejmě dorazí až někdy po konci hlavní části produkce.

Příběh se bude odehrávat v roce 1991, kdy Dexter ze studentského života míří na dráhu mstícího se sériového vraha. Když však své krvežíznivé tužby nedokáže dále ignorovat, bude se muset naučit usměrnit svou vnitřní temnotu.

Pod vedením svého otce Harryho tak přijme kodex, který mu pomůže najít a zabít ty, co si zaslouží ze společnosti zmizet, aniž by se dostal pod radar ochránců zákona. Pro mladého Dextera to bude zajímavá výzva, protože právě nastupuje na stáž v laborce na policejním oddělení v Miami.

Osobně doufám, že se vrátí také Dexterovy vnitřní monology, však bez těch by to nebylo ono! 

Z dalších starých známých se nám představí ještě James Martinez jako Angel Batista, Christina Milian jako Maria LaGuerta a Alex Shimizu jako Vince Masuka. Dále hrají Reno Wilson jako Bobby Watt, Patrick Dempsey jako Aaron Spencer a Sarah Michelle Gellar jako Tanya Martin.

Showrunnerem a hlavním scenáristou je opět Clyde Phillips, který původní seriál vedl během prvních čtyř řad. Režii si vzal pod palec Michael Lehmann (Smrtící atrakce). Zatím stále nevíme, kdy přesně se prequelu dočkáme.