Pokud vás ještě superhrdinové neomrzeli, tak za necelý měsíc bude na službě Apple TV+ premiérovat zbrusu nový seriál jménem Me, který už má na světě první oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Hlavním hrdinou se stává dvanáctiletý Ben (Lucian-River Chauhan), který se na střední škole potýká s klasickými problémy, to znamená s agresory, kteří šikanují slabší, s holkami a samozřejmě i školními plesy. Jednoho dne ale ke svému velkém překvapení zjistí, že má superschopnost měnit svou podobu. Z traileru ale zjistíme, že není jediným „vyvoleným“. A že ve stínech se skrývají temné síly, se kterými si není radno zahrávat. Benovi tak bude pomáhat jeho nevlastní sestra Max (Abigail Pniowsky), s níž se bude muset naučit ovládnout své schopnosti a odhalit tajemství skrývající se za záhadami a tragédiemi jeho komunity. A přitom se snaží přijít na kloub tomu, co vlastně znamená být sám sebou. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal Barry L. Levy, který například napsal vcelku povedený Úhel pohledu (2008) a thriller Špionáž (2013). O režii jednotlivých epizod se postaral Michael Dowse (Ranař).

Dále hrají Jonathan Bergman, Ryan Paynter, Amanda Reid, Dilshad Vadsaria a Jessy Yates.

Na službě Apple TV+ od 12. 7. 2024.