Japonský režisér Takashi Miike, který stojí za povedenými tituly jako Crows Zero (2007) a 13 samurajů (2010), snad už během letoška uvede svůj krimi thriller jménem Lumberjack the Monster, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše. Nezapomeňte si u něho zapnout anglické titulky!

Hlavní postavou se stává Akira Ninomiya (Kazuya Kamenashi), nelítostný právník a psychopat, který neváhá zlikvidovat každého, kdo mu stojí v cestě. Jedné noci je ale napaden tajemným útočníkem v masce jakéhosi monstra. Ninomiya, který jen o vlásek unikne smrti, se pak rozhodne, že hrozivého útočníka najde a pomstí se mu. Mezitím ve městě dojde k sérii strašlivých případů vražd, kdy jsou oběti vždy nalezeny s vyjmutými mozky. Zatímco policie provádí intenzivní vyšetřování, Ninomiya se snaží najít svůj cíl, který zřejmě za všemi těmi vraždami stojí. Kdo se k němu ale dostane jako první? 

Snímek bude vycházet ze stejnojmenné předlohy, kterou zpracoval Mayusuke Kurai. Zmíněný Takashi Miike se postaral o režii, scénář si vzal na starost Hiroyoshi Koiwai (G@me).

Dále se ve snímku objeví herci jako Riho Yoshioka, Keisuke Horibe, Shidô Nakamura, Kiyohiko Shibukawa, Shôta Sometani, Reon Yuzuki a další.

V japonských kinech snímek premiéroval minulý rok, k nám se snad dostane někdy během letoška.