Animovaný seriál Harley Quinn nás před několika lety překvapil svým kvalitním zpracováním a zajímavým zobrazením DC superhrdinů z pohledu záporáků. Celkem hezky je dekonstruoval a v průběhu let přinesl spoustu vtipných scén a rozhodně Harley Quinn a její život bez Jokera zobrazil lépe než hraný film s Margot Robbie v hlavní roli.

Postava, která se zde dočkala nečekané lásky ze strany diváků je ale Kite Man. Ten první dvě řady bojoval o srdce Poison Ivy, jen aby ho nakonec zanechala stát před oltářem a odešla s Harley. A tenhle zelený záporák se teď vrací silnější, než kdy dřív v seriálu Kite Man: Hell Yeah!

Tentokrát ho uvidíme po boku jeho nové partnerky, zlodějky Golden Glider. Společně se vydávají na dráhu zločinu, aby podpořili svůj neuvážený nákup Noonan's, nejzapadlejšího baru v Gothamu, z kterého se pokouší udělat bezpečné místo pro nejnebezpečnější zločince. Pokud zde na vás vizuálně již z traileru dýchá John Wick, nebo spíše Hotel Continental, tak nejste sami. 

Hlasové obsazení seriálu je opravdu hvězdné. Kite Mana namluví Matt Oberg, Golden Glider propůjčí svůj hlas Stephanie Hsu. Dále se můžeme těšit na Jamese Adomiana jako Banea, Natasii Demetriou jako Malice, Janelle James jako Queen of Fables, Jonathana Bankse jako Noonana a dokonce i Keitha Davida jako Darkseida.

Původního Kite Mana vytvořili Bill Finger a Dick Sprang v roce 1960 v komiksu Batman #133. Jeho občanské jméno Charles „Chuck“ Brown je odkazem na komiksovou postavičku Charlieho Browna a jeho tendenci nalétávat s papírovými draky do stromů. I když byl vždy všem spíše pro smích, po jeho objevení se v DC Rebirth sérií si ho čitatelé komiksů oblíbili především díky jeho tragické minulosti, vytrvalosti a hlášce: „Kite Man, hell yeah!“

Batman už si nevrzne: „Hrdinové to nedělají,“ tvrdí DC

První dvě epizody Kite Man: Hell Yeah! budou mít premiéru na Maxu 18. července 2024. Nové epizody budou vycházet každý týden až do 12. září 2024.