Studio XYZ Films pro nás připravuje krimi snímek jménem Kill Me, který napíše a natočí filmař Peter Warren (Ghost Team). Snímek už nabral na palubu dvě známé herecké tváře, jmenovitě Charlieho Daye a Allison Williams. Daye budou bezpochyby znát všichni fanoušci komediálního seriálu It's Always Sunny in Philadelphia (2005), Allison Williams zas mnozí poznají z horůrků Uteč (2017) a M3GAN (2022), případně seriálu Girls (2012).

Charlie Day si zahraje hlavního hrdinu Jimmyho, který se probudí ve vaně poté, co se pokusil spáchat sebevraždu. Alespoň tak to každopádně vypadalo podle jeho přátel a rodiny. Jimmy si je ale i tak docela dost jistý, že se o nic takového nepokoušel… možná. Spolu s Margot (Williams), operátorkou na tísňové lince, která přijala jeho hovor, se tak pustí do vyšetřování, aby našel odpověď na zásadní otázku: Opravdu se ho někdo pokusil zabít? Nebo je to všechno jenom následek deprese? 

Kromě komedie Ghost Team má za sebou Peter Warren ještě filmové tituly jako The History of Us (2015) a Sid Is Dead (2023).

XYZ Films snímek představí na nadcházejícím filmovém festivalu v Cannes. Spolu se studiem bude na výrobu filmu ještě dohlížet společnost Dark Horse Entertainment. Zatím ovšem není známo, kdy přesně bychom se mohli filmu dočkat.