Ještě letos se dočkáme pokračování chváleného a komerčně úspěšného hororu Úsměv, o který se opět postaral Parker Finn. A studio Paramount konečně vydalo i první upoutávku, která potvrzuje mnohé zvěsti, se kterými nedávno přišel insider Daniel Richtman. Podívat se na ni můžete výše.

Příběh se tentokrát zaměří na světově proslulou pop-hvězdu Skye Riley (Naomi Scott), která se chystá vyrazit na nové turné. Trailer poté odhalí jejího k smrti vyděšeného kamaráda, který před ní následně s úsměvem na rtech spáchá sebevraždu. A kdo viděl předešlý snímek, tak už ví, že na Skye padla strašlivá kletba, která eventuálně může skončit její smrtí. Stane se tak svědkem děsivých a nevysvětlitelných událostí, kvůli kterým bude nucena čelit své temné minulosti, aby mohla znovu získat kontrolu nad svým životem. Vypadá to na další náležitě znepokojivou podívanou, tak snad Finn nezklame. 

Zmíněný filmař, podle kterého se bude pokračování od prvního dílu výrazně lišit, se opět postaral jak o scénář, tak i o režii.

Dále si v hororu zahrají herci jako Lukas Gage, Kyle Gallner, Rosemarie DeWitt, Dylan Gelula, Peter Jacobson, Raúl Castillo, Miles Gutierrez-Riley a Daphne Zelle.

V kinech od 17. 10. 2024.