Od roku 2003 jsme britského herce Andrewa Lincolna znali jako toho týpka s cedulemi v romantické komedii Láska nebeská, pak ale přišel rok 2010, kdy se ujal hlavní role šerifa Ricka Grimese v seriálu Živí mrtví (2010), čímž v jeho kariéře začala zcela nová éra.

A někdy v budoucnu se herec ukáže v britském seriálu jménem Cold Water, který uvede síť ITV. Herec si zahraje Johna, kterému jednoho dne s šokem dojde, že už se vlastně nachází ve středních letech, v rámci čehož začne být v tichosti nespokojený se svým životem táty v domácnosti.

Následně se přestěhuje do zapadlé skotské vesnice, kde se spřátelí se sousedem Tommym (Ewen Bremner), kterým jeho manželka Fiona (Indira Varma) pohrdá. Jak se vztah mezi Johnem a Tommym prohlubuje, Fionino podezření začne stoupat. Začne se totiž domnívat, že její manžel není tím, čím se zdá být. 

Dále by si v seriálu měla ještě zahrát Eve Myles (Keeping Faith). O scénář by se měl postarat divadelní tvůrce David Ireland, který v minulosti psal pro série jako The Young Offenders (2018) a The Lovers (2023).

Ireland uvedl, že vymýšlení námětu začalo položením prosté otázky: Bydlet na vesnici nebo ve městě? Z tohoto nevinného začátku pak vymyslel thriller, který má být temný, vtipný a i zvrácený. Tvůrce je každopádně ohromen, že se mu podařilo dostat na palubu takto hvězdné obsazení. Polly Hill od ITV prohlásila, že Irelandův scénář je úžasný a náležitě originální.

Zatím není známo, kdo všechno se bude podílet na režii, stejně tak neznáme ani datum premiéry. Posledním britským seriálem Andrewa Lincolna bylo každopádně akční drama Protiúder, které vyšlo v roce 2010.