Jesseho Eisenberga známe především jako herce, ale v posledních letech to zkouší i s režírováním. Ještě letos tak uvede své nové komediální drama jménem A Real Pain, ve kterém si zahraje po boku Kierana Culkina (Scott Pilgrim proti zbytku světa). Studio Searchlight Pictures už také vydalo oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh bude z určité části vycházet z Eisenbergovy vlastní rodinné historie, ztvárnit by měl postavu jménem David Kaplan, který se spolu se svým velice odlišným bratrancem Benjim (Culkin) vydá na cestu do Polska, aby zde uctili památku jejich babičky. Jejich dobrodružství se ale zkomplikuje ve chvíli, kdy mezi nimi začne stoupat napětí na pozadí jejich rodinné historie. Eisenberg se snímkem zabodoval na filmovém festivalu Sundance, kde za něj získal Cenu Walda Salta za nejlepší scénář k hranému filmu. 

Eisenberg se postaral jak o režii, tak i o scénář, jeho celovečerním režijním debutem bylo komediální drama Až skončíš se zachraňováním světa (2022).

Dále se v chystaném snímku objeví herci jako Jennifer Grey, Will Sharpe, Ellora Torchia, Jakub Gąsowski, Liza Sadovy, Kurt Egyiawan, Daniel Oreskes, Marek Kasprzyk a další.

V amerických kinech od 18. 10. 2024, na oznámení o české premiéře čekáme.